Blijven staan in een storm

eigenlijk weet ik niet zo goed hoe ik het moet benoemen. Maar ik ik denk dat dit de beste manier is op het moment

mijn storm begon in het nieuwe jaar pas echt goed. Daar voor was er nog beetje wind waar we door heen kwamen. wat soms iets meer iets meer energie kost als de andere keer. soms gebeurd er zo veel in je leven dat je het allemaal niet kan vatten . Je raakt je grip kwijt op je zelf

En hoe herpak je zelf en hoe blijf je staan. Dat zijn vragen die ik niet kan vinden en ook niet weet hoe het moet gaan allemaal . Ik blijft staan om dat ik het gevoel hebt dat ik niet iets anders kan staan blijven of omvallen. Ik hou me vast aan kleine dingen in het leven als is het dagelijkse rimte van dingen die ik moet doen.

op deze momenten ben ik blij dat ik dat ik de juiste mensen om me heen hebt die mij helpen en ondersteunen . En dat ik lieve vrienden heb die er voor mijn er zijn. Maar ook goede buren die je willen helpen als het nodig is . Op zulke momenten merk je pas hoe belangrijk het is om de juiste mensen om je heen te hebben .

de storm is nog steeds gaande . Maar heb steeds meer het gevoel dat ik weer beetje grip op me eigen leven hebt. dingen die ik wil doen en moet doen gaan langzaam weer vorm te hebben en de rust in de storm is er wel maar weet dat het nog lang niet voorbij is.

voor mij is nu belangrijk dat ik de juiste dingen doe om me goed staand te houden en op tijd rust neemt voor me zelf en ruimte voor me zelf maakt . soms erg lastig met alles wat in me leven gebeurd.

Maar alles heeft tijd en ruimte nodig . En een groot stuk acceptatie. Het is weer een nieuw kijk op het leven en daar mee om te leren gaan .

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord