Ervarings verhaal opschrijven

jee dat vielt nog niet mee niet omdat ik het lastig vind om het op te schrijven maar omdat ik er al zo lang mee leef en dat er zo veel gebeurd is in mijn leven en waar ga je dan mee beginnen

Nu ben ik ook dislecties dus leuke uitdaging zeg maar niet dat het me tegen houdt dus we hebben het gewoon gedaan en toe gestuurd naar mijn begeleiding kijken of ik nog wat vergeten ben. Voor mijn gevoel wel . Maar dat ik zie zo wel wand ja je wil je verhaal duidelijk maken en toch ook niet te zwaar zeg maar maar hoe maak je zo iest makkelijk en voor iedereen te begrijpen. Nou ik denk dat het wel een beetje gelukt is Op de site is me verhaal ook te leven . Moet wel zeggen dat het best wel energie heeft gekost dus nu gewoon lekker kopje thee drinken en even niks doen

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord