een drukke week achter de rug

Ik dacht laat ik maar weer eens wat neer zetten . Drukke week achter de rug .

Mijn week begon goed . MMM nou niet echt. ik was bezig met de was en knak zei me rug/daar zat ik dan op de grond. kon helemaal niks meer/ Zo uit het niets om niet. probeerde op te staan mijn benen werken niet mee de pijn was niet uit te houden . ik om me heen kijken ja daar lag mijn mobiel. pff wat een geluk maar hoe kom je aan de ander kant van de kamer

Nou op handen en voeten dus heel en heel lang zaam.

ik mijn man bellen die gelukkig thuis was . pffff wat een opluchting .

lief ik ben op de slaap kamer en kom niet meer overeind. TJa dan in eens voel je echt 10 jaar ouder. Maar als eerste dag ik aan mijn zoon. Hoe moet ik hem op halen ojee en nu verder. paniek slag toe pijn werd erger ik voelde me zo machteloos.

gelukkig mijn man was bij me en probeerde me rustig te houden en heeft me even ibrufen gegeven . Maar daar zat ik op de grond en nu verder. Tja over eind komen dat was wel erg belangrijk. Maar hoe mijn benen konden het niet aan.

Nou heb ik 3 jaar yoga opleiding gehad dus tja dat was mijn redding via een yoga houding kon ik weer tot staan komen.

jeeeee ik sta en nu verder. heel langzaam voet je voor voetje lopen , mmmm nieuwe opstaken de trap oke . Dat gaan we doen. diep adem halen en heeeeel erg langzaam naar beneden

ook al weer geluk ik ben beneden maar even weer zitten heel langzaam kon ik steeds meer bewegen ,

gelukkig had ik makkelijk eten is huis dus dat is wel prettig. mijn man zijn bonus zoon op halen op de fiets,

wand dat was voor mij even niet te doen. Maar oke die lag dus dubbel mijn zoon wand bonus pappa op de fiets is een uitzondering

maar de maandag hebben we overleefd en lekker vaak douchen heeft geholpen . heerlijk die warme douch op zere spieren. Ik ben nog nooit zo schoon geweest

gelukkig ging het dinsdag al weer wat beter daar was ik wel blij omdat ik voor mij gevoel een balanrijke stap in me leven ga maken

we hadden informatie ochtend over NAH en ervaring–deskundiger. Wat erg interessant was maar ook erg vermoeid, waren best heftige verhalen bij en hoe mensen er mee om gaan en wat ze ze er mee willen berijken.

dan hoor je veel herkenbare dingen maar dat er ieder toch anders mee om ga of er anders in sta . Dat is best wel erg mooi gegeven . ergens in maart April worden er opleidingen gegeven hoe dat er uit gaat zien weet ik nog niet maar lijk me nog wel leuk.

Er komen obstakels in die tijd op me weg maar dat zien we dan wel weer hoe dat gaat lopen en hoe we daar een oplossing voor gaan vinden. Nu vooral niet mee bezig zijn dat kost gewoon te veel energie.

woensdag was het gewoon weer ochtend werken wat best even vermoeiend was wan mijn rug is al stuk beter maar nog niet echt wat het moet zijn. Maar ik heb het gered

oke op de donderdag beland . afstoffen en huishouden doen zijn van die dingen die er bij komen kijken in het dagelijks leven en mmm oke medicijnen na mijn zoon brengen wand die was ze vergeten totaal niet Handig daarna maar gelijk even bij me vriendin langs kopje thee dringen de tijd vloog

dus voor dat ik het wist was mijn week gevuld en weer zo voorbij.

Op na de volgende week met de dingen dingen en obstakels waar ik dan over heen stap op er om heen loop.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord