de kerstvakantie

de kerst vakantie is altijd wel heel veel stress. Voor dat het begint ben ik al erg druk bezig met met van alles en nog wat. Dit jaar had mijn zoon geen kerst diner dus dat scheelde weer een boel werk en energie.

maar eind het jaar loopt wel altijd zijn indicatie af dus dat moest geregeld worden voor de vakantie . Dus dan zit je met de gemeente en ondersteuning om tafel .

Ben altijd weer erg blij als we het weer binnen hebben en we weer een jaar verder kunnen. Dat geeft vaak weer veel rust. soms loop ik van het ene gesprek na het andere gesprek . Ook had mijn zoon nog PMT om hem te helpen met zijn eigen emoties.

Mijn zoon heeft Ass en adhd met een angststoornis dus heeft aardig wat ondersteuning en begeleiding nodig. Maar dat hebben we af kunnen ronden dus dat hebben we ook dan maar gedaan.

twee weken vakantie is ook even wel fijn wand dat scheelt weer heen en weer fietsen dat scheelt weer een boel energie en ik kan rustig op staan

Aan de andere kant sta ik ieder ochtend op met geluid . Tv staat aan en mijn kanjer van een zoon is altijd gelijk wakker dus ook gelijk aan het kletsen.

Maar dan komen de kerst dagen aan dus kerstboom zetten . wat hier in etappes gaat wand in een keer doen is veel te veel en het huis versieren

Voor dat de vakantie echt begonnen is druk met boodschappen gedaan en cadeautjes geregeld voor ons drietjes

Natuurlijk is mijn zoon erg nieuwsgierig en probeer het te raden wat hij krijgt.

kerst avond is het dan zo ver de pakjes onder de boom spannend maar ook leuk.

gelukkig vielen alle cadeautjes in de smaak. even klein moment van stress van een cadeautjes wou niet echt helemaal goed gaan maar gelukkig toch weer op gelost

eerste kerstdag is hier echt een dag voor ons drietjes . ieder doet zo zijn dingetje en ik begin al met voor berijden met het eten voor de avond

deze keer even wat ander is had blader deeg hapjes gemaakt erg lekker allemaal alleen heel veel werk.

Ik was erg moe er na maar het had prima gesmaakt . Nou af wassen had ik echt geen puf meer in. Dus mijn man was zo lief om het voor mij te doen . ik hoefde alleen maar wat kleine dingen opruimen.

eerste kerstdag goed af gerond en moe na bed gegaan.

tweede kerstdag rustig gestart ook voor mijn zoon. En in me middag kwam mijn schoonmoeder . heel gezellig maar ook vermoeiend. Ik had deze keer een luxe Mijn man had gekookt.

die was wel erg moe dus samen met mijn schoon moeder even de afwas gedaan en even geklets .

zo dat de mannen even rustig aan konden doen. Nu is natuurlijk even een paar dagen rust geweest dus kon ik even het huis houden doen wand dat staat dan wel weer stil

voor mijn zoon heb ik gezins ondersteuning die met hem gaat spelen en ander leuke dingen doet met hem. Ik ben daar wel heel erg blij om

En voor dat we het weet is het oud en nieuw en daar ben je natuurlijk ook heel erg druk mee dingen regelen boodschappen en andere dingen koken en samen leuke dingen doen.

Maar we hebben de feestdagen weer goed af gesloten. Nu is weer gewone dagelijkse ritme nou ja vandaag doen we rustig en doe ieder zo zijn eigen ding. Morgen weer vast ritme en structuur hier.

Ik moest nog even de taxi regelen voor mijn zoon dus dat heb ik maar even gedaan. EN voor dat je weet is de school vakantie af gerond en begint school weer.

En dat betekend hier in huis rust en veel minder geluid. Dat is ook wel weer fijn.

Gr veronica

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord