nieuwe start

na 11 jaar uit de maatschappij zijn . En alleen maar zorg te hebben voor me zoon en het huishouden en natuurlijk ging ik wel na vrienden .

Maar alles koste veel energie en tijd. En elke keer ging het goed en dan weer heel slecht. Het was elke keer weer zoeken wat het beste was.

Nu heb ik schat van een zoon. Alleen heeft mijn zoon ook zo zijn dingen en begeleiding nodig . Dat was een hele uitdaging. Maar ook daar heb ik me rust en belance in gevonden .

Maar ook in het dagelijkse leven kan ik dingen steeds beter aan en heb ik steeds minder een dip in dingen. Ook als het me te veel wordt en ik denk hoe kom ik hier weer door heen lukt het me toch altijd weer,

Nu ben ik zins vorige week weer vrijwilligerswerk gaan doen . Natuurlijk vindt ik dat heerlijk. Maar ja hoor daar kwam het al gelijk me energie in opstand . Zo van oke leuk maar neem nu ook even tijd je bent moe . was ook echt heel moe de volgende dag .

zo van energie van 8 gelijk na 3 gezakt . Nou oke dat wist ik dan ook even . dus de dag er na gewoon lekker niks doen en het huishouden ach ja loopt niet weg toch.

Maar gelijk besefte ik wel dat ik dus mij huishouden dus even anders in moet gaan delen ,

Dat is voor mij even lastig wand ik heb best moeite met schakelen en dingen veranderen . Maar gaat goed komen. Het is gewoon even puzzelen en we komen er van zelf wel weer uit.

Nu is het natuurlijk even op passen dat ik op een dag niet te veel ga doen. Wand energie verdelen is het sleutelwoord . EN thee pauzes zijn verplicht

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord