N.A.H balance

elke keer kom ik er achter dat balance zoeken met NAH best wel lastig is maar ook hoe makkelijke je het verliest.

Het is net of je elke keer op een wip zit . Je weet nooit wat er voor zorgt dat de wip weer omslaat

Het kunnen zo veel factoren zijn die er voor zorgen dat het om slaat en dat je uit balance raakt .

elke dag loop je op een koord en probeer je evenwicht te behouden maar dat valt nog niet altijd mee . En ben je weer blij dat je de andere kant hebt gehaald of wel de dag weer goed ben door gekomen.

Nu ging het met mij een tijdje erg goed gevoel kan de hele wereld aan . En ik doe het allemaal wel. stappen verder te komen. Nog steeds heb ik wel het gevoel dat ik verder kom alleen soms besef je weer dat mijn mogelijkheden soms erg beïnvloed worden door dingen die om me heen gebeuren en dat ik dan even weer stapje terug moet doen en aan me zelf te denken.

Hoe graag ik het ook soms anders wil is dit nu eenmaal waar ik rekening mee moet houden.

Vervelend ja soms , ben ik er verdrietig om of baal ik er van , ook soms. Maar aan de andere kant weet ik ook dat ik er weinig aan kan veranderen dus het best is dan gewoon maar even stapje terug lekker op de bank hangen met een kopje thee om het hoofd leeg te maken en weer verder te gaan

© veronica

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord