chaotisch leven

leven is soms druk met af spraken, huishouden en andere dingen die op mijn pad komen.

is het makkelijk nee niet echt. Elke keer vraag ik hoe kom ik er door heen en hoe zorg ik dat blijf staan.

veel gesprekken, huishouden, zorgen om me zoon en dingen regelen.

de hondjes die aandacht vragen elke dag sta ik op met een nieuwe start en elke dag is het kijken wat ik wel en niet kan doen.

Soms moet je keuze maken wat ik erg jammer vind. En soms maak ik keuze voor me zelf en vind het wel oké zo als het gaat.

Nu lijkt het allemaal van zelf te gaan. Dat komt niet dat het ook zo is. Maar dat komt omdat ik het gewent ben in al die jaren om keuze te maken

Voor de buiten kan is er ook niks te zien. Maar wat het mij kost weet niemand alleen ik zelf. Nou niet helemaal waar mijn partner weet het in middels ook wel hoe veel het kost als ik te veel moet doen.

Maar soms zijn er van die momenten dat er niks anders op zit en dat je gewoon door moet gaan ,

Het is soms niet anders en moet je gewoon even de dingen maar laten liggen,

Ik zeg heel vaak boven komen de mensen niet dus ze zullen ook niet zien wat voor stof daar ligt.

beneden probeer ik het altijd wel zo netjes mogelijk te houden. Ook voor me eigen gevoel

zo zijn er wel eens momenten dat ik het zo druk is dat mijn was mand over loopt en dat ik op geven moment echt wel de was moet doen of dat ik boven echt de douche moet doen omdat ik niet anders kan meer voor mijn gevoel.

beneden lijkt het allemaal netjes en geregeld maar als je goed kijkt kan je zien dat het vaak voor het oog dan schoon gemaakt is

gelukkig komt er vaak wel weer balance in het leven en rust al is het maar voor even en dan kan ik weer een beetje even alles bij werken en weer alles netjes maken en weer ritme en structuur vinden in dingen.

ik kan me wel druk maken . Maar druk maken kost nog meer energie en wat er ligt loopt niet weg.

als het weg gaat lopen ga ik echt zorgen maken. lol Maar daar ben ik niet bang voor .

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord