vakantie drukte

elke vakantie is natuurlijk een uitdaging . Een uitdaging . soms heb je rust en soms heb je het mega druk of ben je met wat ander dingen bezig. Mijn vakantie had heel veel verschillende dingen leuke , minder leuke dingen maar elke keer als ik vakantie door heen ben . Merk ik hoe moe ik ben na zo vakantie

natuurlijk ook de leuke dingen kosten voor mij energie maar oke dat heb heb ik er graag voor over. heerlijk in het bos gelopen gelukkig was het niet zo warm.

Maar daarna energie pijl is behoorlijk gezakt . gelukkig kan ik dan wel wat makkelijks klaar maken en als het niet gaan dan maar de snackbar.

Mijn kanjer van een zoon is thuis. super lief maar vraagt ook zijn aandacht . scheelt dat hij al 11 is dus gaat zo zijn eigen weg als ik hem aan stuur te minste . En heb ik genoeg ondersteuning voor mijn zoon zo dat ik momenten hebt dat ik bij kan tanken dat heb ik helaas wel nodig

In het begin vond ik vakantie heel erg zwaar omdat ik me verplicht voelde om veel energie en aandacht aan mijn zoon te geven. Dus ik heel vaak over me eigen grenzen heen.

Als moeder wil je natuurlijk heel erg veel maar is soms wel heel erg lastig als je energie beperkt is .

Nu kies ik gewoon dingen die mij niet al te veel energie kosten. samen een spelletje doen . Of samen lekker film kijken op tv. Met wat lekker er bij.

Dat is ook oke . Het gaat er om niet wat doe maar hoe je iets doet. Al vind ik soms dat ik niet altijd een goed mamma bent vind mijn zoon dat ik een super mamma bent.

lekker na de zee

We zijn heerlijk na de zee geweest met ons drietjes . dat was wel even een uitdaging behoorlijke lange rit . En daarna door de duinen lopen wat erg zwaar was maar oke het was ook wel weer erg mooi.

Op het strand aan gekomen . heerlijk al die ruimte en de zee. We hadden een rustige dag uit gekozen. Mijn zoon was nog nooit naar zee geweest .

Die genoot er vol op van. Echt heerlijk om te zien hoe hij er in op ging en we hadden wat lekker en broodjes bij ons dus we genoten.

Ondanks alles maakt dat wel weer heel veel goed . dan maar paar dagen moe zijn. En ik bedoel echt een paar dagen. Ik heb paar dagen last van mijn spieren gehad en was heel erg moe.

Helaas ook even wat stress momenten in de vakantie

onze kleine Izzy heeft last van reverse sneezing ik had het nooit mee gemaakt . het was zo warm die dag en maakt me echt zorgen

onze izzy

dus we zaten in de avond bij de dierenarts. gelukkig weet ik nu wat het is en wat ik moet doen en wat niet. Gelukkig gaat het nu wel weer wat beter met haar enkele keer heeft ze er nog last van .

Verder met mijn schoonouders hebben we wel wat zorgen .Wat best veel spanning en stress zorgt af en toe. En ben ik er voor mijn partner die op het moment ook in project zit van gesprekken met hulp verlening en het uwv

dus daar ga ik ook mee natuurlijk. Dus mijn vakantie was heel gevarieerd.

Ja dan moet ik soms keuze maken . zo als de strijk laten liggen of gewoon een keer wat makkelijks eten .

Maar tussen alle dingen heb ik ook lekker bezig kunnen zijn met mijn hobby,s en lekker van het mooi weer genoten

de vakantie is voor bij en de school week is weer begonnen dus ook weer alle drukte die er is .

eigenlijk ondanks mijn moeheid die ik af en toe had in de vakantie . Is het eigenlijk heel goed gegaan.

Dus is ben super trots en bij. en merk dat ik steeds meer aan kan en steeds meer beter keuze kan maken als het om me zelf gaat.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord