slaap ritme

slaap ritme is voor mij iets wat beetje raar in elkaar zit .

soms ben ik zo moe dat ik gewoon op de bank in slaap valt . Maar als je nou zeg go ik slaap lang of ik slaap uit . Nee dat ook weer niet. Ik leef met het ligt zeg maar in de zomer ben ik heel vroeg wakker om half 7 kan ik al uit bed en ben ik al klaar wakker. Kan ook al van alles doen. In de middag ben ik wel moe en als ik voor de tv zit kan het best gebeuren dat ik in slaap kan vallen al is het maar heel kort.

Na de hondjes uit gelaten val ik ook niet gelijk in slaap . Gelukkig slaap ik wel heel erg goed.

Maar in de winter als het donker is lijkt het wel of ik niet wakker kan worden echt lijk wel of mijn lichaam in winterslaap wil

Nu zijn er ook nog andere factoren die mijn slapen behoorlijk kan verstoren. we wonen vlak bij boeren en die hebben iets wat een brommend geluid maakt . ik moet daar altijd echt aan wennen duurt even maar op geven moment kan ik wel slapen

Als ik heel erg druk ben of als ik heel erg gestrest ben kan ik zo nachten wakker liggen omdat ik het gevoel hebt dat mijn hoofd op volle toeren draait

in de ze periode gebruik ik ook medicatie om te slapen anders kom ik echt slaap te kort en op geven moment kan ik echt niet meer slapen

Dus tja slaap ritme is voor mij soms een klein misterie

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord