hou je hoofd koel

heerlijk warm weer de zon schijnt vol op. het is best warm en op geven moment is de warmte te veel. Nu kan ik goed tegen warmte maar ik kan niet zo goed tegen het zon licht .

op den duur krijg ik wel hoofdpijn van het licht . zelf een zonnebril is niet de oplossing.

Ik merk wel dat ik moe wordt. van continu de warme op me huid en en het licht doet zeer aan me ogen. op geven moment door de prikkels die van buiten af komen , en mijn hooi koorts beginnen mijn oorsuizen erger te worden.

slecht slapen door de warmte werkt ook niet echt mee . dus na een paar dagen . vermoeid zijn raak ik toch een beetje uit mijn ritme.

maar probeer me hoofd koel te houden gewoon meer binnen te zijn als het veel te warm wordt en gewoon wat minder te doen . Dan maar even geen heel erg netjes huis. Ook niet fijn maar oke het is dat of uit geput raken soms moet je keuze maken

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord