huisdieren

Waarom zijn huisdieren zo belangrijk . Nou ik kan alleen maar vertellen van uit mijn belevenis. Huisdieren kosten energie en je bent er vaak ook erg druk mee. Maar je krijgt er ook zo veel voor terug.

je hond, kat of ander huisdier wat je ook hebt zal nooit jouw oordelen op een dag dat je niet lekker in je vel zit. Maar ook niet oordelen hoe je er uit ziet of welke handicapt je ook hebt.

een huisdier is eerlijk ze mogen je of niet en dan blijven ze gewoon lekker uit de buurt, ze hebben heen verborgen agenda . Denk dat daarom veel mensen van huisdieren houden wand hun liefde is onvoorwaardelijk zonder dat ze maar iets voor terug verwachten

Ik heb zelf 2 hondjes en een kat. ze zijn super lief en ik kan me bijna niet

voorstellen hoe het is om geen huisdieren te hebben . Ik heb veel steun in moeilijke periodes aan me dieren. Ook geven me ze steun en zorgen dat zelf als ik even geen zin heb toch door moet gaan.

ik heb mijn hele leven ook al huis dieren gehad en zo beetje van alles zeg maar. Maar mijn grootte liefde gaat toch naar honden . Ja soms is het lastig als je moe bent om ze uit te laten . Maar door dat ik het toch doe merk ik ook dat door gaan met de dagelijkse dingen makkelijker gaan .

Het is soms zwaar , maar soms krijg ik ook zo veel liefde weer voor terug dat ik het snel weer vergeet . Kan hun makkelijk duizend keer vertellen dat ik er even door heen ben . ze zullen altijd na me luisteren.

even stil zitten is niet echt mijn hobby wil altijd wel iets doen maar met de hondjes bij me is het wel gezellig en neem ik even iet meer rust om wat te gaan drinken en te knuffelen met ze.

dus ja huisdieren hebben na delen en voor delen . Maar ik zal echt niet zonder kunnen.

2 reacties op “huisdieren

Geef een antwoord