de eerste stappen

De eerste stap is gedaan . Ik ben bij het zelf regie centrum geweest. het was leuk en erg druk.

Helaas ben ik ver over mijn eigen grens gegaan en wou ik meer als dat ik had af gesproken.

met gevolg thuis komend vol hoofd . Was niet verstandig om mee te gaan doen als wat je hebt af gesproken met de ondersteuning.

Weer een lesje geleerd dus even weer stap je terug en je zelf aan herinneren dat de stap die ik maak niet al te moeilijk of te zwaar voor me moet zijn.

Kleine stapjes en wenen aan alles. stap voor stap maar gaat wel goed komen de eerste stappen zijn gezet . Het was aan de een kant vermoeiend en aan de andere kant merkte ik ook hoe snel ik dus in mijn eigen val kuil stap en hoe snel ik zeg dat doe ik wel . vooral als ik denk van het is leuk. helaas kwam ik me zelf erg tegen . Op zich natuurlijk niet erg wand dat zet je ook weer met beide benen op de grond . er wordt gezegd niet rennen maar lopen dan kan je ook niet vallen. maar gelukkig kon ik me zelf wel weer snel herstellen en weer beetje op adem komen voordat dat mijn zoon weer thuis kwam van school.

volgende week ga ik er niet heen ivm dat het dan Pinksteren is maar die maandag daarna ga ik weer heen .Met in mijn achter hoofd dat ik dus aan me zelf moet denken en niet te veel wil .

2 reacties op “de eerste stappen

Geef een antwoord