verandering

na dat je te horen kreeg dat je Nah, hebt had je daar voor een heel ander leven .

je had werk of je studeerde. Hoe pak je je leven dan weer op . En waar begin je

Voor vele is het bijna niet in te denken hoe dat is. En waar je door heen gaat en hoe je moet vechten om je zelf weer terug te vinden.

ik heb mjin hele jeugd al . en liep vaak tegen me eigen grenzen op. Toen mijn zoon werd geboren . Werd het voor mij duidelijk. . Maar zelf voor mij is het een lange weg geweest.

Nu heb ik lot genoten gesproken die echt van het begin weer helemaal opnieuw moesten beginnen . ze hadden werk, waren actief in sport, of studeerde . En na dat ze Nah kregen , moesten ze alles weer opnieuw leren en ook leren om met hun mogelijkheden om te leren gaan en nieuw leven weer op stappen.

Dat is geen makkelijke weg geweest voor hun en het is ze toch gelukt ik heb hier heel veel respect voor.

ze hebben hun leven opnieuw zin kunnen geven. En hoe dan ook ze gaan door en leven van het moment. En halen het beste uit hun leven

Ik heb dit ook van heel dicht bij mee mogen maken. 9 jaar gelden kreeg mijn vader een zware hersenbloeding. hij moest alles op nieuw leren .Het was iemand die altijd met taal bezig was, schreg gedichten , liedjes en al zijn werk was hij notulist.

Nu is taal dagelijkse een gevecht voor hem . Hij heeft zwaar avesie ( niet weten hoe dingen heten of dingen anders benoemen als hoe het is het hoofd zit.) dit was voor hem een hele strijd. Maar omdat taal zo belangrijk voor hem is gaat het nu wel beter. Nog is het lastig maar het lukt hem met veel liefde en gedult van de mensen om hem heen.

ook had hij de kunstacedemie gedaan en schilderen hij echt heel veel. Dat was zijn grote passie. Hij was een echter kunstenaar zeg maar.

hij was rechts handig en heeft helemaal opnieuw links handig leren schilderen.

Mijn vader is een ander man geworden waar ik wel aan moest wennen. Maar nu is gelukkig en heeft veel plezier in zijn leven en dat geeft een heel goed gevoel

[crellyslider alias=”mijn_vaders_”]

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord