Balance zoeken

Hoi lotgenoten. Als eerst heel fijn. Pasen toe gewenst.
Moeder zijn is al een uitdaging, maar moeder zijn met NAH is groter uitdaging. Mijn uitdaging is nog stukje ingewikkelde. Mijn kanjer van 11 heeft autisme ADHD en angststoornis. Hij vraagt mega veel aandacht als ik hem niet achter de pc zet of tv laat kijken.
Nu ging op school goed en had ik de ondersteuning voor hem af gemeld door de weeks Nu merk ik dat de vakantie en de vrije dagen extra behoorlijk in hakken.
Als moeder wil je veel. Maar voor de zo veelste keer loop ik weer vast.
Woensdag komt gezins begeleiding dus maar weer plan van aanpak maken.

Soms wel lastig om juiste balance te vinden.
Het is elke zoeken wat is goed en wat past bij ons

Ik heb lieve man. Alleen die heeft ook een vorm van autisme. We weten nog niet hoe en wat. Hij
Is bezig met testen en probeert daar te helpen
Waar hij kan
Maar meeste draag ik
Super mamma met NaH ?
Ik doe wat ik kan en kom er vaak goed door heen.
Maar soms moet ik wel even diep zuchten.

dan kan je maar een ding doen en dat is Hulp zoeken

Hoe lastig het soms ook is. Maar sommige dingen samen zijn beetje te veel. Vandaag met mijn gezinsondersteuning gehad Over dat ik weer wat hulp kan gebruik in de vakantie. Niet dat mijn lieve zoon mega lastige is . Maar gewoon mega aan wezig is. Op geven moment ben ik echt op en moet ik dingen laten staan .Het is natuurlijk wel heftig als je merk dat je grens weer wordt bereikt. Maar beter aan de bel trekken voor dat te laat is. Nu zijn we dus asn het regelen dat op maandag en vrijdag ochtend iemand komt om wat met hem te doen.

Als zijn ritme en regel maat weg valt is het best wel zwaar. Nu probeert hij echt met mamma rekening te houden maar dat is zo erg lastig voor hem. En spanning loopt op in zijn lijfje.
Dus ja dan moeten we gewoon om tafel gaan zitten en kijken wat het beste is voor hem maar ook voor mij.

Wand gaat best goed met mij en dat wil ik ook graag zo houden. Dus maar op tijd aan de bel getrokken.
Nu zijn ze dus druk aan het regelen.
Het is een hele puzzel maar gaat goed komen.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord