onbegrip

Onbegrip is wat ik veel tegen ben gekomen in mijn leven. door al dat onbegrip ben ik mensen verloren of hebben mensen een mening over hoe ik ben.

ik zelf werd hier ook erg onzeker door en had op geven moment continu het gevoel dat ik me zelf moest bewijzen en verdedigen. Met gevolg dat ik ver over mijn eigen kunnen en grenzen heen ging. Waar door ik dus ziek werd en zo een week echt niks kon of dat ik zware migraine aanval kreeg waardoor ik ook drie dagen niks meer kon .

onbegrip van mensen om me heen die niet begrepen waarom ik niet werkte. Maar ook waarom ik soms af moest zeggen omdat het allemaal te veel is.

zelf bij een keurings-arts van het UWV kreeg ik veel onbegrip en moest ik maar blij zijn dat ik gedeeltelijk af gekeurd was.

dit is een heel gevecht geweest en heeft heel veel energie gekost.

Nu is het nog steeds vaak onbegrip . Maar ik denk dat het altijd wel zo zal blijven.

Alleen kost het me nu minder energie . Hoe komt dat. Nou ik trek me er minder van aan wat andere denken, omdat ik zelf heel goed weet wat ik wel en niet kan. En ik vind het niet meer zo belangrijk dat mensen me berijpen. Ze begrijpen het of ze begrijpen het niet

mensen waar ik om geef en mijn goede vrienden en Familie weten waar ik tegen aan kan lopen en hebben heel veel begrip er voor.

EN dat is voor mij het alle belangrijkste

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord